image004

Her kommer en oppdatering på hva som har skjedd den siste tiden.

KM PÅ LILLEHAMMER.

Sander Tonjer Fingarsen vant klassen sin i H11-12. Anna Thekla Tonjer vant sin klasse i D17-A-Kort. vi i Fam Lindaas sto over pga konfirmasjon. Ellers så deltok resten av fam Tonjer Fingarsen  og  Marianne og Christina Sveen og Harald Østbye. Bra presentasjon fra alle sammen.

RING ALM CUPEN.

I ring alm cupen for de yngre så leder Even Lindaas klassen sin i H 15-16 med tre poeng foran neste mann. Mats leder i spurttrøya i gutter H 11-12. Ellers kjempe god innsats fra Sander som vant gutter 11-12 , Even gutter 15-16, og Mats spurtrøya i 11-12 på fjelletappen på Gåsbu. Gaute gjorde det kjempe bra i n-åpen.

test

KONNERUD

Even var  med på ungdoms løp i Konnerud lørdag den 12 sep . Han løp inn til en kjempe fin 4 plass med prolog. Dette var forberedelse til neste års Hovedløp.