Ni stykker stilte opp fra Elverum OK for å løp Blodslitet i Fredrikstad sammen nesten 2000 deltakere. Alle fulførte i fin stil i det fine høst været vi fikk .

15blodsl

Fra venstre Anna Thekla Tonjer , Audun Fingarsen, Tore Lindaas, Even Lindaas , Stian Lundteppen , Joar Dørum Kleiva og Per Magnus Dahl. Foran: Sander Tonjer Fingarsen , Mats Lindaas og Gaute Lindaas.

Huldertrampen

Lørdag den 31 okt stilte 8 Elverumsløpere opp for å løpe på den tradisjonelle Huldertrampen i Løten. Løpet gikk av stabelen i Mosjømarka. Sander tok en klar 1 plass i mini løypa foran Mats på 4,7 km.

De seks andre løp mellomløypa på 10,5 km (pysehulder). Even ble best av våre i herreklassen på en 8 plass av 60 løpere. Anna ble nr 5 i dameklassen på 10,5 km.