20150808_125451

 

Hei dere!

Her kommer en lenger oppdatering etter mange hektiske uker med mye god orientering.

Få oppdatering fra O-festivalen, sommerløpene i Nord-Østerdal og selveste ORINGEN! 🙂

Igjen har Elverum OK levert meget gode prestasjoner!

 

 

 

O-FESTIVALEN

20150628_121952Siste helg i juni stilte 12 av klubbens løpere på Norges største løp, Norsk o-festival. Årets løp gikk av stabelen fra Sognsvann i Oslo og bestod av tre løp. Sprint fredag, mellomdistanse lørdag og langdistanse søndag. Det var hele 3000 løpere hver dag.

Fra Elverum OK stilte familiene Østby, Tonjer-Fingarsen og Lindaas. Mats Lindaas og Sander Tonjer Fingarsen løp jevnt godt i H 12 og ble blant beste tredjedel. Even Lindaas løp inn til sterk 4. plass på sprinten blant landets beste 15 åringer, mens han løp inn til en fin 10.plass søndag.

 

SOMMERLØP I NORD-ØSTERDAL

20150628_130144Første helg i juli var det sommerløp i Nord-Østerdal. Fredag var det sprint i Folldal, mens det var mellomdistanse og langdistanse (den tradisjonsrike Dølaspretten) fra Tron ungdomssenter lørdag og søndag. Fra Elverum OK stilte familiene Østby og Lindaas, mens veteranene Stein Edvardsen og Ottar Evensen stilte lørdag.

Even Lindaas løp ut først på jaktstarten ett sekund foran en trønder fra Stjørdal. Søndag klarte Even og Eskil Frøisland fra Vang OL og riste av seg trønderen og Even holdt Eskild bak seg i spurten. i H 11-12 tok Mats Lindaas en fin femteplass sammenlagt. Gaute tok 3 fine andreplasser i H 11-12N.

 

HOVEDLØPET

Under hovedløpet løp Even inn til en fin 8. plass på sprinten. I Hedmarken løp han, Anine Lome (Hamar OK), Njaal ellegard Mellby (Vang) og Guri Sandvoll (Tynset) inn til 6. plass i krets stafetten.

 

 

ORINGEN 2015 – BORÅS

20150722_110334Under verdenst største orienteringsarrangement stilte Elverum OK med 7 løpere. Vi hadde alle noen dager hvor vi løp meget bra, og andre dager hvor vi ikke helt hadde kontroll på hvor vi var i skogen. Det viktigste og artigste med Oringen er uavhengig det sosiale. Her møter man alltid noen nye venner og får utfordret seg selv i helt nytt terreng. Selve arrangementet er kjempestort og hadde i år hele 18058 deltakere! Neste år er det ventet enda flere når arrangementet holdes i Sälen. Her er det hytter det går i og flere i Elverum OK har allerede reservert seg hytte! Reiseveien er veldig kort og opplevelsen er helt fantastisk! Hva er ikke mer sporty og rimelig enn en orienteringsuke i ferien?

20150723_145606Under oringen bodde familien Lindaas sporty i Lavvo og stortrivdes! De bodde på campingen hvor de fleste bor. Her er det som alltids liv og røre! Familien Østbye bodde i leilighet og på hotell (ikke like sporty der).

Ta kontakt dersom du skulle ønske å bli med på Oringen 2016! Vi satser på minst det dobbelte av antall deltakere i 2016, dvs 14 løpere!

 

Flere bilder fra alle arrangementene finner du under «BILDEGALLERI» i menyen 🙂

 


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *