Elverum OK er underlagt smittevernregler utgitt av Norges Orienteringsforbund (NOF) og Elverum kommune. Vi er heldig som driver en utendørs idrett og kan med dagens smittevernregler tilby treninger til både barn, ungdommer og voksne. Det er imidlertid svært viktig at alle overholder de smittevernreglene som til enhver tid er gjeldende. De som har symptomer på luftveisinfeksjon eller er i karantene/isolasjon skal ikke delta. Videre er det viktig å holde minimum 1m avstand til alle unntatt de i samme husstand. De som har tar med egen plast til kartet. Postene står kun ute den gjeldende torsdagen. Et utdrag fra NOF:

Følgende nasjonale anbefalinger er gjeldende for Norges Orienteringsforbund:

  • Barn og unge under 20 år kan i idretter uten kontakt trene og konkurrere utendørs, innenfor egen O-krets eller innenfor naturlig samarbeidsregion på tvers av kretsgrenser, forutsatt at det ikke er lokale regler som begrenser gjennomføringen. Deltakerantall er fra 16.april 200 personer (utøvere-trenere-ledere-foresatt inkludert)
  • For voksne kan arrangement/trening utendørs gjennomføres forutsatt at god avstand mellom utøverne, samt at alle deltakerne være fra samme kommune. 
  • Enkeltstående toppidrettsarrangement kan gjennomføres.

Øvrige smitteverntiltak vil bli ivaretatt av den enkelte arrangør. Vil i all hovedsak gjelde spriting av hender og brikke før og etter trening.

Kategorier: Ukategorisert

Harald Østbye

Harald Østbye https://eok.no/

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *