Vi har hatt med løpere både i Oslo og i Furuberget denne helga. På fredag ble som kjent Sander norgesmester i NM natt i H17-18. Dette er Sanders og Elverum OKs andre NM gull i orienteringens hovedgren fot-orientering. Også meget bra løpt av Mats som ble nr 30 i det meget krevende Lillomarka-terrenget. Vi må legge til at EOK har en NM-vinner fra mange år tilbake. Lisbeth Halvorsen ble i 1991 (30 år siden) norgesmester i ski-orientering i D17-18.

På lørdag var det NC Sprint i området Kringsjå i Oslo. Her løp igjen Sander fantastisk bra og ble nr 3 i H17-18, kun sekunder fra seieren. Mats løp også meget bra og ble nr 19.

I dag søndag var det årets siste NC-løp. Gutta våre var slitne etter to harde løp og ble nr 28 (Mats) og 30 (Sander).

Lørdag og søndag var også støtteapparatet til Sander med, Aksel, Emil, Anna-Thekla og Audun. Beste resulatat fikk Aksel med seier i H11-12 på lørdag.

På lørdag stilte vi også med en sprek gjeng på Furugampen. Beste resultat sto Sylvia for som vant D65.

Kategorier: Ukategorisert