image001

 

 

 

 

 

Turorienteringen 2018

Deltagerkonvolutter er nå til salgs i leirets sportsbutikker. I år er det satt ut 55 poster på kartene Stavåsen Øst, Løvbergsmoen og Svartholtet. Mange av postene er i år felles med Stolpejakten. Prøv gjerne ut begge aktivitetene. På postene er det en bokstavkode som skal føres på kontrollkortet.

Kontrollkortet kan sendes inn ved sesongslutt. Deltagere som sender inn kontrollkortet får Diplom og merker etter hvor mange poster som er besøkt.

EOK ønsker alle velkommen til meningsfylt og sunn aktivitet.

 

Stolpejakten 2018

Elverum OK arrangerer for første gang i år Stolpejakt. Dette er en gratis aktivitet som passer for alle og som er blitt meget populær de stedene hvor det allerede arrangeres stolpejakt. Det er plassert ut 40 stolper langs veier og stier i Svartholtet og i Stavåsen. Prinsippet går ut på registrere besøk ved stolpene. Alle stolpene har en QR kode for skanning i Appen, og en bokstavkode. Stolpene har farge etter hvor vanskelig de er å finne.

Det er flere måter å delta på stolpejakten på:

1 Mange vil synes å bruke Appen Stolpejakten er det letteste og morsomste alternativet.

2 Koden som står på stolpene kan registres på Nett. Deltagerene må da registrere en bruker og føre inn sine stolpebesøk på Stolpejakten.no

3 Koden på stolpene føres på skjema som sendes inn.

 

Les mer om Stolpejakten på Stolpejakten eller i brosjyren som skal være distrubuert til alle husstander i Elverum. Har du ikke fått brosjyren er den tilgjengelig på norsk Skogmuseum.

Stolpejakten i Elverum arrangeres i samarbeid med DNT finnskogen  og vi oppfordrer alle til å prøve Stolpejakten. Om erfaringene fra årets sesong er gode vil vi komme tilbake med enda flere stolper i 2019.