Helga 11-13 desember deltok Mats og Even Lindaas på ski-o samling på Sjusjøen. Lørdag og søndag var det også de to første konkurransene i Sport 8 cupen.

Even Lindaas tok en fin andreplass ca 15sek bak Vangsgutten Eskil Frøisland på lørdag. Disse to lokale løperne var best i sesongåpningen og henviste mange av de gode Oslo løperne til plasser lenger ned på lista. Søndag tok Even også revansje på Eskil som ble henvist til 4. plass. Even tok igjen fjorårsvinner av Hovedløpet Per Clemet Wisløff fra Asker med ett minutt halv veis i løypa. Disse to fulgte hverandre til mål og Even vant ett minutt før Wisløff. Der var 20 deltakere begge dager.

Mats Lindaas deltok også på samling og konkurranser denne helga. Mats leverte gode løp første gang i H13-14. 15skiosjo1Mats før start15 skiosjuLokale gutter