image004

Elverum OK stilte med 25 deltakere på årets pinseløp og det ble mange fine resultater. Sander Tonjer Fingarsen og Mats Lindaas fikk flere fine plasseringer i H 11-12. Sander fikk i siste løpet en fin fjerdeplass blant 22 deltakere.I D13-14 fikk Carina Sveen en fin tredjeplass blant 30 deltakere på lørdag og ble nr. 6 på mandag.

20150523_162956

Even Lindaas gjorde gode løp lørdag og søndag, her tok han 10. og 12. plass av 60  deltakere i H 15-16. Her deltok flere av landets beste og Even ble beste lokale løper i H 15-16.  I 65 årsklassene leverte Sylvia Andersen og Stein Nordvi gode løp. Sylvia vant mandag, mens Stein løp inn til bestetid, men ble dessverre diskvalisert da brikke ikke fungerte. Marianne Sveen og Stian Lundteppen vant 17C klassa på mandag.